Fesyen tudung seksi : pakai shawl - ! tubelawak.blogspot, Jangan kata aku gila pulak letak video cara pakai shawl dalam blog tubelawak ni sebenarnya aku agak pelik dan hairan bila tengok perempuan pakai shawl ni. Cara memakai jilbab tutorial hijab, Tutorial hijab kali ini memakai pashmina/shawl dengan bahan dari jenis chiffon cerruti sist, agar tidak terlalu polos sedikit yuk kita modifikasi dengan cara dibawah. Cara mudah menggayakan shawl | shawl-icious, Senang je nak pakai shawl nih ini cara yang paling ringkas, cepat dan mudah! jom kita cuba~ (just click on the picture to enlarge) =).

CARA PAKAI SELENDANG SHAWL
CARA PAKAI SELENDANG SHAWL

SHAWL AUTUMN LEAF 100% SILK
SHAWL AUTUMN LEAF 100% SILK

Cara Pengayaan HalfMoon Shawl
Cara Pengayaan HalfMoon Shawl

cara cara pemakaian selendang
Cara cara pemakaian selendang

CARA - CARA MENGGAYAKAN SHAWL
CARA - CARA MENGGAYAKAN SHAWL

Pakai Shawl dengan sebelah panjang & sebelah lagi pendek
Pakai Shawl dengan sebelah panjang & sebelah lagi pendek

Cara Pengayaan HalfMoon Shawl

~ elegant~: pemakaian rainbow shawl (^_~), Kawan-kawan sume, ni aida uplodkan 2cara pemakaian rainbow shawl gaya 1: gaya biasa selendang actly muka aida bulat ni tak seswai pakai gaya ni, tapi. http://be-elegant.blogspot.com/2009/02/cara-pemakaian-rainbow-shawl.html Dyadesign: tips & simple pakai shawl, Dah ramai kawan2 tanya, camne nak pakai shawlhehe. dya cuba beritahu sesimple senang faham. ni dya guna shawl jojet. http://dyadesign.blogspot.com/2010/04/tips-cara-simple-pakai-shawl.html Monsterz: tutorial pakai tudung shawl diana amir, Ini basic sahaja. sarungkan tudung macam gambar dekat atas.. http://meramonst.blogspot.com/2012/06/tutorial-cara-pakai-tudung-dan-shawl.html


TedsWoodworking Plans and Projects

Archives

Woodworking Designs Plans and Projects

Tags

Blogroll

Blog-o-sphere