Home » Cara Masak Rendang Ayam.html

Cara Masak Rendang Ayam.html

Advertisement

Resepi nennie khuzaifah: rendang ayam, Tak lengkap hidangan di hari raya kalau tak ada rendang ayam kan . rendang ayam ni sedap dimakan dengan nasi , lemang , ketupat daun palas , nasi himpit. Resep rendang ayam - resep masakan makanan, Resep rendang ayam---rendang ayam termasuk salah satu jenis lauk pauk yang di gemari, khususnya bagi penyuka masakan pedas. dan berikut adalah resep masakan rendang. Sinar kehidupanku**~::: rendang hijau ayam, Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. hari ni saya masak rendang hijau ayam dan makan bersama nasi impit. sedap betul makan ulang2. lama dah teringin. Life constant battle: rendang ayam, Rasa kelupis ni lebih kurang rasa lemang, jd mmg sedap mkn ngan rendang. biasa rendang buat pekat2, kali ni buat berkuah sket. ni resepi mama tun ye.. Dapurku sayang: nasi lemak rendang ayam, Nasi lemak ni sangat sedap dihidangkan bersama rendang. oleh krn terlebih rajin, dyg sempat buat rendang ayam. tak sempat nak pose cantik2, snap je lah dgn.

Penkek dan Rendang Ayam
Penkek dan Rendang Ayam

melkan Ini BlogThis! Kongsi ke Twitter Kongsi ke Facebook Kongsi ke
Melkan Ini BlogThis! Kongsi ke Twitter Kongsi ke Facebook Kongsi ke

Posted by Kak Nita at Friday, August 31, 2012
Posted by Kak Nita at Friday, August 31, 2012

Posted by Kak Nita at Friday, August 31, 2012

Advertisement