Home » Cara Masak Rendang Ayam.html

Cara Masak Rendang Ayam.html

Advertisement

My kitchen: rendang ayam, Sury_masury said salam singgah kat sini kak anim,sedap je rendang tu mkn ngn ketupat palasmau kena rajin sebenarnya ni masak menu camnihehhelast mkn. Cendana kasih: rendang ayam, Ni rendang my style. ck kalo masak rendang mesti kena tumis dulu bahan2 cilinya (untuk hilangkan bau cili tu) kemudian baru masukkan bahan2 blender dan ayam.. Resepi nennie khuzaifah: rendang ayam, Tak lengkap hidangan di hari raya kalau tak ada rendang ayam kan . rendang ayam ni sedap dimakan dengan nasi , lemang , ketupat daun palas , nasi himpit. Masak ringkas-ringkas je: nasi briyani ayam, Resepi ni saya belajar daripada seorang kawan dari bangladesh, tapi kali ini saya ubah sikit cara memasak nasinya. saya gunakan resepi ayam briyaninya dan. Sinar kehidupanku**~::: rendang hijau ayam, Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. hari ni saya masak rendang hijau ayam dan makan bersama nasi impit. sedap betul makan ulang2. lama dah teringin.

Tutup api, angkat dan boleh dihidangkan.
Tutup api, angkat dan boleh dihidangkan.

Cara Masak Rendang Ayam.html
Cara Masak Rendang Ayam.html

RESEPI CIKGU ANI
RESEPI CIKGU ANI

RESEPI CIKGU ANI

Advertisement