Home » Caracara Membuat Kuih Lapis Talam.html

Caracara Membuat Kuih Lapis Talam.html

Advertisement

Http://cekvisionhomes.blogspot./: kuih talam, Amik resepinya kat sini. http://rinnchan.fotopages.com/?entry=1107864 . yang ni resepi kuih cara berlauk.tq rinn mintak izin.link kan resepi. Arah: kuih tiram / lidah/ selayang, Ijayuji berkata salam sume!! to kak sheila>>kan kan kan byk nama kuih ni tapi kita kat sana dah terbiasa panggil kuih selayang bila dgr nama kuih ni. Http://cekvisionhomes.blogspot./: kuih kaswi gandum, Resepi amik kat blog izahadik kita yg comeytapi tokey mapin lagi.izahhhhh.memang best sgt kuih kaswi ni.sesedapsecukup rasa sumenya.tq. Arah: kuih dangai @ rangin, Amie berkata oh! nama baru. tapi pernah makan masa raya, keluarga sebelah bonda di perak memang pakar buat kuih ini, tapi lupalah pulak apa namanya. Life beautiful: kuih bangkit asli (kehangatan syawal, Sebenarnya semalam lagi dh buat kuih ni. teringin betol nk makan biskut2 tradisional yg mcm ni. terus tengok bahan2, on je! kalau ikutkan, mudah sgt nk.

Tempat untuk berkongsi resepi
Tempat untuk berkongsi resepi

Petua Kuih Muih Jadikan Lapis Lebih Berkilat
Petua Kuih Muih Jadikan Lapis Lebih Berkilat

KUIH LAPIS SERI WANGI
KUIH LAPIS SERI WANGI

KUIH LAPIS SERI WANGI

Advertisement