Home » Caracara Membuat Kuih Lapis Talam.html

Caracara Membuat Kuih Lapis Talam.html

Advertisement

Tentang : - buat reben hamper, Petang ni nak siapkan hamper mesti siap sebelum esok huhu bunga pulak habis jadik mahu tak mahu kena la buat bunga reben ni bukan apa yang. Aku bukan masterchef: resepi 260 : kuih keria lembut, Cara cara 1. rebus keledek yg dipotong kecil dengan air dan garam. rebus sehingga empuk. masukkan kedalam mangkuk dan lecek sehingga lumat. 2. masukkan. Steamed cassava sago kuih.talam ubisago., Cik cek said waalaikumsalam nani siannyaterencot2 pun sampai ghumah kak cek.ada cerita disebalik kuih ek nani.kena lak buat kuih bagi tak. Hasue: love life: resepi tips membuat kek puding, Selamat tengah hariii wehhaku nak gelak sampai terkehel urat jer bila ada orang2 'complaint' aku selalu kuarkan entri sejak semalamhahaha yelah. ^_^ -na lovely kitchen ^_^: :-> kek lapis masam manis, Terlalu lama masa mengukus setiap lapisan boleh menyebabkan lapisan kek lapis tidak melekat antara satu sama lain / tertanggal. pastikan kek sudah masak.

Kuih Lapis Seri Wangi
Kuih Lapis Seri Wangi

Membuat Kuih Lapis - Resipi Noraini
Membuat Kuih Lapis - Resipi Noraini

Tempat untuk berkongsi resepi
Tempat untuk berkongsi resepi

Tempat untuk berkongsi resepi

Advertisement