Home » Kek Biskut Milo.html

Kek Biskut Milo.html

Advertisement

Zulfaza love cooking: biskut koko krunch milo, Resepi ni kak besah posted di my resepi. rasa dia ok tapinya adunan dia agak keras, susah nak di canai. lain kali kalau buat saya nak kurangkan sedikit. Intai dapur: biskut milo, Resepi biskut milo bhn2: 2 cawan marjerin 2 cawan gula castor 4 sudu makan whip cream 4 sudu makan susu pekat 2 cawan milo 2 biji putih telur 2 sudu teh. **himpunan pelbagai resepi: kek milo, Mamafami said tension kan maisya, ada gambar tapi tak jumpa resepi. tapi mama lagi tension, sebab gambar muffin dan kek ada banyak dalam folder, tapi. Yuslindhia zamani: kek lapis horlicks - milo, Yuslindhia zamani aka linda salam persahabatan buat pengunjung.blog ini dihasilkan adalah sebagai rujukan sendirisebab saya pun bukan pandai pun. My life : kek milo, Beberapa hari ni tingin betol nak makan kek. dah jemu lak asik kek coklat jer. ni terai wat kek milo. tapi kukus. boleh gak nak bakar. terpulang.

Rupa tak lah secantik seperti tuan asal buat, tapi yang penting
Rupa tak lah secantik seperti tuan asal buat, tapi yang penting

HJHMAS_2110@myresipi.com
HJHMAS_2110@myresipi.com

Sedia untuk di makan.
Sedia untuk di makan.

Sedia untuk di makan.

Advertisement