Pressure cooker | periuk tekanan - yumida, Pressure cooker dibeli 2 tahun yang lepas. buat masa ni memang terbaik la kalau kat rumah ada pressure cooker nih. sebab apa, ia menjimatkan masa memasak especially.

400px
400px

Kek lapis coco horlick nestum | ╰⊰ ´•*¨*•.¸¸, Resepi disini kek lapis horlick ' nestum diolah oleh: sury_25february bahan-bahan: ( separuh adunan loyang 6"x6") 250g mentega; 1 cawan. http://redroses2ucookware.blogspot.com/2012/07/kek-lapis-coco-horlick-nestum.html My resipi: resepi kek asam manis ekonomi, Mudah dbuatlembut sedap. ramai yg 1st time rasa kek ni,mmg suka sgt mintak resepishare kat la yer selamat menyambut awal muharram 1430h. http://www.myresipi.com/top/detail/6572 Dapurku sayang: macam-macam hal nak ceritaterutama psl, Ummi salam kak dj, tipssuke sgtkita pun suka kukus kek nak tau berapa kek kukus tahan ek?selama hr ni xpernah simpan. http://dayangjack.blogspot.com/2009/09/macam-macam-hal-nak-cerita.html


TedsWoodworking Plans and Projects

Archives

Woodworking Designs Plans and Projects

Tags

Blogroll

Blog-o-sphere