Dapurku sayang: macam-macam hal nak ceritaterutama psl, Ummi said salam kak dj, thanks for the tipssuke sgtkita pun suka kukus kek cuma nak tau berapa lama kek kukus tahan ek?selama hr ni xpernah simpan. Pressure cooker | periuk tekanan - yumida, Pressure cooker dibeli 2 tahun yang lepas. buat masa ni memang terbaik la kalau kat rumah ada pressure cooker nih. sebab apa, ia menjimatkan masa memasak especially.

Kek Lapis Sarawak 2
Kek Lapis Sarawak 2

KeywordPictures
KeywordPictures

Resepi yang kusimpan sejak zaman sekolah dulu2:-)
Resepi yang kusimpan sejak zaman sekolah dulu2:-)

Resepi yang kusimpan sejak zaman sekolah dulu2:-)
Resepi yang kusimpan sejak zaman sekolah dulu2:-)

Sarawak Kolo Mee , is a slightly sweet noodle dish, and often a main
Sarawak Kolo Mee , is a slightly sweet noodle dish, and often a main

Resepi yang kusimpan sejak zaman sekolah dulu2:-)

My resipi: resepi kek lapis evegreen, 24-12-2006, nazha komen : betul ka resepi tok? sebab setau kamek bahan kek lapis evergreen lagik daripada tok. pun, kamek cuba. http://myresipi.com/top/detail/493 Dapurku sayang: kek kukus keju lapis, Insyaallah, datang, sekiranya dipanjangkan usia murah rezeki, dj kongsikan satu resepi kek kukus keju yg mudah . http://dayangjack.blogspot.com/2011/02/kek-kukus-keju-lapis.html Hasue: love life: kek lapis !, Asyifa mustaffa [reply comment] terernya la buat kek lapis yesy nak melapis kuih biasa tun pun cam malas jek.hehe july 4, 2012 12:39 pm. http://sue-hasue.blogspot.com/2012/07/kek-lapis-lagi.html


TedsWoodworking Plans and Projects

Archives

Woodworking Designs Plans and Projects

Tags

Blogroll

Blog-o-sphere