Kek Lapis Sabok Tun Razak
Kek Lapis Sabok Tun Razak

Kek yang siap dipotong, sedia untuk dingap!
Kek yang siap dipotong, sedia untuk dingap!

400px
400px

400px

Hasue: love life: kek lapis !, Asyifa mustaffa [reply comment] terernya la buat kek lapis yesy nak melapis kuih biasa tun pun cam malas jek.hehe july 4, 2012 12:39 pm. http://sue-hasue.blogspot.com/2012/07/kek-lapis-lagi.html My resipi: resepi kek asam manis ekonomi, Mudah dbuatlembut sedap. ramai yg 1st time rasa kek ni,mmg suka sgt mintak resepishare kat la yer selamat menyambut awal muharram 1430h. http://www.myresipi.com/top/detail/6572 Dapurku sayang: macam-macam hal nak ceritaterutama psl, Ummi salam kak dj, tipssuke sgtkita pun suka kukus kek nak tau berapa kek kukus tahan ek?selama hr ni xpernah simpan. http://dayangjack.blogspot.com/2009/09/macam-macam-hal-nak-cerita.html


TedsWoodworking Plans and Projects

Archives

Woodworking Designs Plans and Projects

Tags

Blogroll

Blog-o-sphere