Secubit garam: rainbow cake, Resepi krim cheese : (boleh juga digunakan sbg frosting rv cake/cupcake) bahan : 500 grm whipping cream - brand vivo 250 grm cream cheese - brand phillidephea (k.nor. Duniaku: rainbow chiffon cake - blogspot., Resepi asal dari kak rima yang memang teror dalam mengkek ni. gambar2 kat blognya pun sangat cantik. kak ummi dan kak ita pun dah cuba, rainbow chiffon. Paty' kitchen: hummingbird cake - blogspot., Kek ini memang meletup sekitar tahun 70an. pernah memenangi berbagai pertandingan. memang sedap kek niseperti carrot cake kek ini lembap dan mengandungi.

Nak buat kek carrot? Cuba resepi ni. Selamat memasak dan makan:-)
230 x 295 · 13 kB · jpeg, Nak buat kek carrot? Cuba resepi ni. Selamat memasak dan makan:-)

RESEPI HEAVENLY CARROT CAKE
1600 x 1069 · 168 kB · jpeg, RESEPI HEAVENLY CARROT CAKE

ini plak kek kopi aku try resepi dari buku resepi
441 x 512 · 48 kB · jpeg, Ini plak kek kopi aku try resepi dari buku resepi

24/7 WIFE AND MUMMY
1600 x 1200 · 126 kB · jpeg, 24/7 WIFE AND MUMMY

Something To Write About
1600 x 1207 · 302 kB · jpeg, Something To Write About

Pandangan kek dari atas.Resepi ambik di dapur Cik Mat Gebu (klik) .
1600 x 1069 · 155 kB · jpeg, Pandangan kek dari atas.Resepi ambik di dapur Cik Mat Gebu (klik) .

ini plak kek kopi aku try resepi dari buku resepi

Dapur sempadan: heavenly carrot cake., Kek lobak merah digandingkan cream cheese dilepa atasnya, tapi mat ubah sikit swirl cream cheese tadi atas setiap potongan kek lobak merah. http://www.tiffinbiru.com/2012/01/heavenly-carrot-cake.html .:: life & loves ::. - mamatisya, <div class="separator" style="clear: ; text-align: center;">< href="http://lh4.ggpht./-broudtiy6jm/u8cxkt8v57i/aaaaaaaatva/_ihede2b9eq/s1600/img-20140712. http://mamatisya.blogspot.com/feeds/posts/default Coratcoret nina: heavenly carrot cake, Mau tak …… cmg, kak azlita pun dah mencubanya memuji-muji kesedapan resepi carrot cake kak jee, aduhhhh … hati nina tak keruan nak. http://ninamirza.blogspot.com/2012/03/heavenly-carrot-cake.html



Archives

Tags

Blogroll

Blog-o-sphere