Home » My Resepi Carrot Cake.html

My Resepi Carrot Cake.html

Advertisement

Dapur sempadan: heavenly carrot cake., Kek lobak merah ini digandingkan dengan cream cheese yang dilepa atasnya, tapi mat ubah sikit dengan swirl kan cream cheese tadi atas setiap potongan kek lobak merah. Semanis gula : moist walnut carrot cake, Hai!! waaah lama kkzu tak pos resepi kat sini kan,,maaf laaa ye sebab masa kkzu agak terbatas dengan tempahan kek dan kelas mengajar dan bermacam macam. Dapur sempadan: heavenly carrot cake, Salam petang semua, 2-3 hari lepas cm mengidam nak makan kek lobak merah atau carrot cake. tapi malangnya stok lobak merah takde, yang ada cuma sebiji sengkuang.. -: resepi lemon cheese cake, Nash said errtadi ada msg tapi goggle cant accept pulakanyway, from my research and experience, 2 biji lemon tu mmg cukup untuk di parut tapi juice. Masam manis: cheezy crunchy carrot cake, Kek lobak merah 200 gm tepung gandum atau tepung kek 1/2 sudu besar soda 1/2 sudu teh serbuk kayu manis ~ kesemua bahan ini di satukan kemudian di ayak..

Carrot cake dan cream cheese frosting.
Carrot cake dan cream cheese frosting.

Entri kali ini masih juga resepi kek ya, diharap kawan2 semua tidak
Entri kali ini masih juga resepi kek ya, diharap kawan2 semua tidak

resepi - carrot cake
Resepi - carrot cake

resepi - carrot cake

Advertisement