Home » My Resepi Carrot Cake.html

My Resepi Carrot Cake.html

Advertisement

Heavenly carrot walnut cake cmg - dapur sempadan, Kek lobak merah ini digandingkan dengan cream cheese yang dilepa atasnya, tapi mat ubah sikit dengan swirl kan cream cheese tadi atas setiap potongan kek lobak merah. Teratak mutiara kasih: resepi cheese cake, Ginilah rupa post mortem cis kek nicis kek paling sedap pada saya. Sinar kehidupanku**~::: carrot apple cake, Huhuakak suka sgt kek yg ada apple dan carrot, pasti cuba resipi yatie ni happy birthday ye kat hubby yatie walau agak terlewat nak wishmudah2an. Dapur sempadan: heavenly carrot cake, Salam petang semua, 2-3 hari lepas cm mengidam nak makan kek lobak merah atau carrot cake. tapi malangnya stok lobak merah takde, yang ada cuma sebiji sengkuang.. Sinar kehidupanku**~::: carrot cake, Assalamualaikum dan salam sejahtera. inilah carrot cake yg saya buat utk jamuan hari raya tempohari. kek ni juga menjadi kegemaran mak dan mak mertua saya..

Carrot Walnut Cake
Carrot Walnut Cake

Recipe for Carrot Cake , modified from Yochana's blog .
Recipe for Carrot Cake , modified from Yochana's blog .

Carrot Walnut Cake
Carrot Walnut Cake

Carrot Walnut Cake

Advertisement