Home » My Resepi Carrot Cake.html

My Resepi Carrot Cake.html

Advertisement

Semanis gula : moist walnut carrot cake, Hai!! waaah lama kkzu tak pos resepi kat sini kan,,maaf laaa ye sebab masa kkzu agak terbatas dengan tempahan kek dan kelas mengajar dan bermacam macam. Dapur mamasya: snow .snow walnut carrot cheese, Untuk resepi mama ambil dr blog wana, t.kasih wana, asal dari joy of baking. cuma utk frosting mama guna lebihan kek snow cheese tempoh hari tp ditambah dg. Dapur sempadan: heavenly carrot cake., Kek lobak merah ini digandingkan dengan cream cheese yang dilepa atasnya, tapi mat ubah sikit dengan swirl kan cream cheese tadi atas setiap potongan kek lobak merah. Teratak mutiara kasih: resepi cheese cake, Ginilah rupa post mortem cis kek nicis kek paling sedap pada saya. Masam manis: cheezy crunchy carrot cake, Kek lobak merah 200 gm tepung gandum atau tepung kek 1/2 sudu besar soda 1/2 sudu teh serbuk kayu manis ~ kesemua bahan ini di satukan kemudian di ayak..

RESEPI HEAVENLY CARROT CAKE
RESEPI HEAVENLY CARROT CAKE

Nak buat kek carrot? Cuba resepi ni. Selamat memasak dan makan:-)
Nak buat kek carrot? Cuba resepi ni. Selamat memasak dan makan:-)

ini plak kek kopi aku try resepi dari buku resepi
Ini plak kek kopi aku try resepi dari buku resepi

ini plak kek kopi aku try resepi dari buku resepi

Advertisement