Dapur sempadan: heavenly carrot cake, Salam petang semua, 2-3 hari lepas cm mengidam nak makan kek lobak merah atau carrot cake. tapi malangnya stok lobak merah takde, yang ada cuma sebiji sengkuang.. -: resepi blueberry cheese cake, Alhamdulillah akhirnya. berjaya juga diri ini menggagahkan diri untuk menaip entry resepi blueberry cheese cake. kesian buat semua yang masuk blog ini. Paty' kitchen: hummingbird cake - blogspot., Kek ini memang meletup sekitar tahun 70an. pernah memenangi berbagai pertandingan. memang sedap kek niseperti carrot cake kek ini lembap dan mengandungi.

RESEPI HEAVENLY CARROT CAKE
1600 x 1069 · jpeg, RESEPI HEAVENLY CARROT CAKE

ini plak kek kopi aku try resepi dari buku resepi
441 x 512 · jpeg, Ini plak kek kopi aku try resepi dari buku resepi

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
720 x 960 · jpeg, Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

24/7 WIFE AND MUMMY
1600 x 1200 · jpeg, 24/7 WIFE AND MUMMY

Mula-mula saya hias macam ni saja. Bila tengok garisan bulat yang
1600 x 1200 · jpeg, Mula-mula saya hias macam ni saja. Bila tengok garisan bulat yang

Dan yang ni sconesRM12 untuk 2 bijik sconeagak mahal gilos kan
1600 x 1200 · jpeg, Dan yang ni sconesRM12 untuk 2 bijik sconeagak mahal gilos kan

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Masam manis: carrot oat cake, Resepi carrot oat cake ni ita ambil kat dapur kak jee. menurut kak jee resepi asal resepi heavenly carrot cake dapur cmg. ita pilih resepi kak jee sebab . http://www.azlitamasammanis.com/2011/04/carrot-oat-cake.html Dapur sempadan: heavenly carrot cake., Kek lobak merah digandingkan cream cheese dilepa atasnya, tapi mat ubah sikit swirl cream cheese tadi atas setiap potongan kek lobak merah. http://www.tiffinbiru.com/2012/01/heavenly-carrot-cake.html -: resepi oreo cheese cake., Fazlinil irma anonymus. pakai pengisar mmg jd halus. pakai letak dlm plastik pastu tumbuk. kasar sikit pun . asal dah. http://irmadilondon.blogspot.com/2010/08/resepi-oreo-cheese-cake.html



Archives

Tags

Blogroll

Blog-o-sphere