Home » My Resepi Kek Coklat Moist.html

My Resepi Kek Coklat Moist.html

Advertisement

Qaseh arieqa: choc cakes-kek coklat moist, Perbezaan mentega & mentega lepa susu sering kali kite keliru dalam mengenal ke3 jenis bahan ini yg skerap kali kite gunakan dalam pembuatan kek,roti,biskut da pastri. Cahaya cinta : resepi : kek coklat lapis mousse, Kali ni resepi kek coklat moist aku guna resepi munira baharum kek ni aku buat versi kukus jadinya takyah risau2 nak hangit muehehehe. Resepi kek coklat kukus senang | mamashikindotcom, Sape suka mkn kek coklat sila angkat tangan!!ni haa sy nk share resepi kek coklat kukus yg super sedap dan senang nk buatresepi dr jiran depan rumah.jiran saya tu. Tempat fiza simpan resepi: kek coklat telur - super, Kek coklat tanpa telur -super duper moist ambil dari : kak ros jintanmanis olahan sukatan dan resepi sendiri bahan-bahan: 2 cawan tepung gandum 1 cawan. Hana' family: kek coklat moist, Kat umah nih pon anak2 pantang nmpk mama dier godeh2 kek coklat bila dah buat utk kastemer kene buat gak la utk diorg kalau kek coklat takde la nak.

Kalu nak cuba jom kita tengok resepi ni:
Kalu nak cuba jom kita tengok resepi ni:

Kek_coklat
Kek_coklat

Resepi Kek Coklat Moist Kukus Mat Gebu
Resepi Kek Coklat Moist Kukus Mat Gebu

Resepi Kek Coklat Moist Kukus Mat Gebu

Advertisement