Home » My Resepi Kek Coklat Moist.html

My Resepi Kek Coklat Moist.html

Advertisement

It' life: resepi kek coklat lembab / moist chocolate, Nah. dah siap. resepi ni lah aku selalu guna untuk bisnes kek coklat aku. tak tipu resepi. nak share ngan kawan2. resepi ni pon dapat dari kawan mak aku. Resepi kek coklat moist | namee roslan, So mari hari ni belajar buat .nak buat senang je. *saya jenis nak share recipe yang senang je. hihihi. yang susah 100 tahun sekali baru share kat. Sinar kehidupanku**~::: kek coklat kukus- moist, Hi kak yatie, saya budak baru belajar nak buat kek, resepi akak nie nmpk simple & senang utk m'mahami tapi sesetengah bahan2 tu saya kurang faham jd saya. Welcome 2 :: koleksi kek coklat moist, Kod : cmc 01 kek coklat moist kukus dgn curahan ganache, choc rice dan parutan coklat! harga : rm 50.00 saiz : 8inci berat : 1kg++. Am-flora: kek durian moist, Dah lama rasanya simpan resepi kek durian ni, teringin sangat nak mencuba tapi time musim2 durian hari itu, beli durian asyik habis dimakan cam tu je.

Tempat untuk berkongsi resepi
Tempat untuk berkongsi resepi

Pertama kali buat kek coklat cheese ni,hasilnya agak lumayam.Maaf ya
Pertama kali buat kek coklat cheese ni,hasilnya agak lumayam.Maaf ya

Kek Cokelat Moist Mudah
Kek Cokelat Moist Mudah

Kek Cokelat Moist Mudah

Advertisement