Home » My Resepi Kek Coklat Moist.html

My Resepi Kek Coklat Moist.html

Advertisement

Hasue: love life: resepi kek coklat lembap chef zubaidah, Azy said [reply to comment] assalam kak sy baru buat kek ni jumaat minggu lepasmemang bancuhan kek ni cair yesaya 1st time try nk guna loyang. Resepi kek coklat moist | namee roslan, Dah lama dah teringin nak makan chocolate moist cake ni. nampak kat petronas hari tu ada jual pastu terlupa beli lepas tu bila datang lagi sekali takde.. Cahaya cinta : resepi : kek coklat lapis mousse, Kali ni resepi kek coklat moist aku guna resepi munira baharum kek ni aku buat versi kukus jadinya takyah risau2 nak hangit muehehehe. Hana' family: kek coklat moist, Kat umah nih pon anak2 pantang nmpk mama dier godeh2 kek coklat bila dah buat utk kastemer kene buat gak la utk diorg kalau kek coklat takde la nak. Jurnal resepi bdaria: apam beras, Ini adalah kukusan bahagian terakhir yang mana ia telah terperap selama 3 jam, so ia merekah dengan cantik. jadi untuk dapatkan apam merekah begini, guna resepi.

Cara-cara Membuat Resepi Kek Coklat Mudah & Sedap
Cara-cara Membuat Resepi Kek Coklat Mudah & Sedap

resepi+kek+gula+hangus+kek+span+coklat+SITI+KHADIJAH.JPG
Resepi+kek+gula+hangus+kek+span+coklat+SITI+KHADIJAH.JPG

Kek Coklat Kukus
Kek Coklat Kukus

Kek Coklat Kukus

Advertisement