Home » My Resepi Kek Coklat Moist.html

My Resepi Kek Coklat Moist.html

Advertisement

Resepi kek coklat moist | namee roslan, Dah lama dah teringin nak makan chocolate moist cake ni. nampak kat petronas hari tu ada jual pastu terlupa beli lepas tu bila datang lagi sekali takde.. Myresipi: home, Tempat untuk berkongsi resepi, jom kongsi resepi di myresipi.com. Cahaya cinta : resepi : kek karamel coklat moist, Aliyaa said akaksy dh cuba resepi nih semalammmg terbaek laaahehehetp yg xbestnye coklat kek tur agak manis plaksy terlebih gulaelok2 akak. Hana' family: kek coklat moist, Kat umah nih pon anak2 pantang nmpk mama dier godeh2 kek coklat bila dah buat utk kastemer kene buat gak la utk diorg kalau kek coklat takde la nak. From bakery 2 embroidery: kek coklat kukus zaiima ( moist), Resepi kek coklat ni sebenarnya sama je ngn kek coklat moist dr puan munira baharum tu. cuma sukatan susu & tepung dia je yg berbeza ckit. cara mengadun.

Pertama kali buat kek coklat cheese ni,hasilnya agak lumayam.Maaf ya
Pertama kali buat kek coklat cheese ni,hasilnya agak lumayam.Maaf ya

Kek Cokelat Moist Mudah
Kek Cokelat Moist Mudah

Tempat untuk berkongsi resepi
Tempat untuk berkongsi resepi

Tempat untuk berkongsi resepi

Advertisement