[rindusyurga]: resepi apam polkadot, Ibu gebu berkata apam polkadot ni nampak je kecik, tapi agak complicated bagi yang tak biasa buat apam pecah ada banyak faktor, kadang2 tlebih baking. Asyazain' twaddle: resepi apam polka dot comel :), Kali ni saya mahu update tentang apam polka dot pulak sebelum ni macarons kancomel comel je sume :) pada sesiapa yang belum familiar lagi dengan kueh. Resepi rahsia apam polka dot - apam polkadotapam polkadot, Salam. jaja nak tanya. nak try buat apam polka dot ni sebab ramai kawan kata agak mudah and comel2 pulak tu. tapi kalau tak taruk filling die tu tak pe ke?.

Resepi Apam Polkadot Kukus Comel dan Sedap
Resepi Apam Polkadot Kukus Comel dan Sedap

kredit gambar dari fb page saya, jangan lupa LIKE! :)
Kredit gambar dari fb page saya, jangan lupa LIKE! :)

Re: apam dot dot polka dot
Re: apam dot dot polka dot

persamaanhihihihisue amik resepi ni kat myresepi apam dot dot
Persamaanhihihihisue amik resepi ni kat myresepi apam dot dot

 apam polkadot ni kat blog kekawan akhirnya inilah hasil apam polkadot
apam polkadot ni kat blog kekawan akhirnya inilah hasil apam polkadot

oleh: kak fida ♥Apam Blossom Dot-Dot / Steamed Polkadot Coconut
Oleh: kak fida ♥Apam Blossom Dot-Dot / Steamed Polkadot Coconut

Re: apam dot dot polka dot

Hana' family: apam dot dot, Sabo je kenyataan ttm tuh memang lawo dot dot nyer tuh napa buat dor dot lawo jekak hana ni bukan persoalanoksebab kang buat. http://hanamemories.blogspot.com/2010/07/apam-dot-dot.html Apam dot-dot | resepi minggu , Masukkan bahan apam mangkuk mixer pukul kelajuan maxima selama 6 - 8 minit. bahagikan adunan bahagian & titiskan pewarna mengikut. http://resepimingguini.blogspot.com/2011/05/apam-dot-dot.html Zalinzalina.blogspot.: resepi apam gula hangus lembut, Resepi apam gula hangus lembut, gebu, sedap dot dot dot. http://zalinzalina.blogspot.com/2013/11/resepi-apam-gula-hangus-lembut-gebu.html


TedsWoodworking Plans and Projects

Archives

Woodworking Designs Plans and Projects

Tags

Blogroll

Blog-o-sphere