Home » Resepi Apam Dot Dot Gebu.html

Resepi Apam Dot Dot Gebu.html

Advertisement

Azie kitchen: apam dot dot apam polkadot, Saya sebenarnya dari dulu tak terlintas nak mencuba membuat apam dot dot aka apam polkadot. orang kata belum terbuka hati walaupun sana sini orang membuat. [rindusyurga]: resepi apam polkadot, Ibu gebu berkata apam polkadot ni nampak je kecik, tapi agak complicated bagi yang tak biasa buat apam pecah ada banyak faktor, kadang2 tlebih baking. Resepi rahsia apam polka dot - apam polkadotapam polkadot, Salam. jaja nak tanya. nak try buat apam polka dot ni sebab ramai kawan kata agak mudah and comel2 pulak tu. tapi kalau tak taruk filling die tu tak pe ke?. Resepi apam polkadot kukus comel sedap - ciktom, Cik tom memang ikhlas memberi resepi. ada orang suka tipu,…hilangkan satu dua bahan. semoga amal jariah cik tom dirahmati allah. kalau boleh berilah resepi ayam. ~ wilayah atam ayu ~: resepi apam polka dot- step step, Ramai orang dah mula tempah ini dri emialhamdullilah rezeki mencurah2setakat ni rasanya seribu biji dah apam polka dot ini emi hasilkan dan dijual.

sekumpulan apam menanti untuk dimakan
Sekumpulan apam menanti untuk dimakan

RESEPI APAM DOT - Resepi II
RESEPI APAM DOT - Resepi II

Resepi Apam Polkadot Comel Lotte
Resepi Apam Polkadot Comel Lotte

Resepi Apam Polkadot Comel Lotte

Advertisement