Home » Resepi Apam Dot Dot Gebu.html

Resepi Apam Dot Dot Gebu.html

Advertisement

Sinar kasih khairina: resepi apam dot-dot, Mcm besa, tayang gambaq duluni rupa apam dot-dot masa 1st time cheq buat. Resepi apam polka dot ~ . zack., Apapun, enjoy menge'dot' apam dot-dot ni. nak dot-dot pun simple, tak perlu nak tekan banyak sangat adunan dot-dot atas apam tu, cukup sekadar nampak. Azie kitchen: apam dot dot apam polkadot, Saya sebenarnya dari dulu tak terlintas nak mencuba membuat apam dot dot aka apam polkadot. orang kata belum terbuka hati walaupun sana sini orang membuat. [rindusyurga]: resepi apam polkadot, Ibu gebu berkata apam polkadot ni nampak je kecik, tapi agak complicated bagi yang tak biasa buat apam pecah ada banyak faktor, kadang2 tlebih baking. Resepi apam polkadot kukus comel sedap - ciktom, Cik tom memang ikhlas memberi resepi. ada orang suka tipu,…hilangkan satu dua bahan. semoga amal jariah cik tom dirahmati allah. kalau boleh berilah resepi ayam.

Salam kengkawan
Salam kengkawan

 sering yg bertanya quatity & size Apam Dot Dot keluaran kamihehe
sering yg bertanya quatity & size Apam Dot Dot keluaran kamihehe

salam minum petang saya buat apam dot dot plus ada alphabet untuk anak
Salam minum petang saya buat apam dot dot plus ada alphabet untuk anak

salam minum petang saya buat apam dot dot plus ada alphabet untuk anak

Advertisement