[rindusyurga]: resepi apam polkadot, Ibu gebu berkata apam polkadot ni nampak je kecik, tapi agak complicated bagi yang tak biasa buat apam pecah ada banyak faktor, kadang2 tlebih baking. Resepi rahsia apam polka dot - apam polkadotapam polkadot, Salam. jaja nak tanya. nak try buat apam polka dot ni sebab ramai kawan kata agak mudah and comel2 pulak tu. tapi kalau tak taruk filling die tu tak pe ke?. ~ wilayah atam ayu ~: resepi apam polka dot- step step, Ramai orang dah mula tempah ini dri emialhamdullilah rezeki mencurah2setakat ni rasanya seribu biji dah apam polka dot ini emi hasilkan dan dijual.

 apam ni agar apam lembut dan gebuuu Terima kasih ibuku Puan Rahman
apam ni agar apam lembut dan gebuuu Terima kasih ibuku Puan Rahman

kali ni saya mahu update tentang Apam Polka Dot pulak
Kali ni saya mahu update tentang Apam Polka Dot pulak

Resepi : Apam Dot dot Dot
Resepi : Apam Dot dot Dot

Resepi: Apam Polka Dot/ Dot Dot (jgn makna lain sudah! Ekeke)
Resepi: Apam Polka Dot/ Dot Dot (jgn makna lain sudah! Ekeke)

dah tengok? comel kan? comel kan? :)
Dah tengok? comel kan? comel kan? :)

APAM POLKADOT
APAM POLKADOT

Resepi : Apam Dot dot Dot

Sinar kasih khairina: resepi apam dot-dot, Mcm besa, tayang gambaq duluni rupa apam dot-dot 1st time cheq buat. http://sinarkasihkhairina.blogspot.com/2012/03/resepi-apam-dot-dot.html My resipi: resepi apam dot dot, Semua gambar resepi disumbangkan myresipi. hakmilik tuan punya asal myresipi. http://www.myresipi.com/top/detail/12445 Hana' family: apam dot dot, Sabo je kenyataan ttm tuh memang lawo dot dot nyer tuh napa buat dor dot lawo jekak hana ni bukan persoalanoksebab kang buat. http://hanamemories.blogspot.com/2010/07/apam-dot-dot.html


TedsWoodworking Plans and Projects

Archives

Woodworking Designs Plans and Projects

Tags

Blogroll

Blog-o-sphere