Www.opiskecikku.blogspot.: step step apam polkadot, Salamfarrah, saya dh cuba resepi farah ni mmg x dinafikan sedap n menarik tp tu la ada sedikit ralat pasal sy punya apam ni ada bubble x. Comellicious boutique aslinda ahmad: harga apam, Comellicious boutique by aslinda ahmad ask linda to bake a cake assalamualaikum & terima kasih sudi berkunjung ke blog senarai harga apam ( mengikut harga pasaran. Cupcake polkadot - yuslindhia zamani, Saja suka2 guna adunan cupcake buat ala2 apam polkadotmmg derhaka dari resepi asal aku cedok dari myresepitak bagus lak, sbb lps bakar, cake tu mudah.

Photobucket
1024 x 768 · jpeg, Photobucket

APAM POLKADOT
1600 x 1200 · jpeg, APAM POLKADOT

membuatnya suka apam nie comel2 jer budak2 pon suka letak inti kaya
600 x 400 · jpeg, Membuatnya suka apam nie comel2 jer budak2 pon suka letak inti kaya

pelbagai versi resepi apam polka-dot dan K.An akhirnya ikut resepi
400 x 300 · jpeg, Pelbagai versi resepi apam polka-dot dan K.An akhirnya ikut resepi

bahan-bahan yang diperlukan untuk mendapatkan apam yang gebu :
720 x 540 · jpeg, Bahan-bahan yang diperlukan untuk mendapatkan apam yang gebu :

Apam DOT DOT
480 x 640 · jpeg, Apam DOT DOT

membuatnya suka apam nie comel2 jer budak2 pon suka letak inti kaya

Kisah.klassikdepan: resepi apam polkadot comel, Assalamualaikum dah nak buat apam polkadot nie, tengok meriah je kat facebook blog kawan-kawan buat apam polkadot comel lote nie hah.. http://kasihmommy.blogspot.com/2012/01/percubaan-pertama-apam-polkadot.html Apam polkadot - yuslindhia zamani, Sumber asal lilydvalley @ myresipi (apam comel inti kelapa). &p jer hanamemories (apam dot dot).sebab mmg follow resepi nihcuma. http://teratakdhia.blogspot.com/2010/11/apam-polkadot.html Azie kitchen: apam dot dot apam polkadot, Sebenarnya tidak apam lain, apam dot dot lebih sedap kerana mempunyai filling bentuknya pun comey comey jer, sebesar ibu jari kot, . http://aziejaya.blogspot.com/2012/06/apam-dot-dot-aka-apam-polkadot.html



Archives

Tags

Blogroll

Blog-o-sphere