Home » Resepi Apam Dot Dot.html

Resepi Apam Dot Dot.html

Advertisement

Resepi apam polka dot - belog izan, Okey malam nie ezan nak share resepi apam polka-dot, kalau nak diikutkan resepi nie sama jew macam resepi yang korang dok google tue, cuma kalau ikut ezan. Paty' kitchen: apam polka dot - blogspot., W hisk eggs and sugar till fluffy at high speed for atleast 10 minutes / pukul telur dan gula hingga kembang dgn kelajuan maxima selama 10 minit.. Hannah sytieh : cutecuppycakes - resepi apam polkadot :), Hai, dah lame kepam entry ni sekarang baru nak kuar kan just share sape rajin boleh la try kan resepi ni. lets go.. Azie kitchen: apam dot dot apam polkadot, Saya sebenarnya dari dulu tak terlintas nak mencuba membuat apam dot dot aka apam polkadot. orang kata belum terbuka hati walaupun sana sini orang membuat. Kisah.klassikdepan: resepi apam polkadot comel, Kalau mood rajin datang, semua benda jadi. tapi kalau datang malas tu, hadeehh kalau rajin, bolehla cuba resepi nie yek aku pun tak ingat kat mana aku.

Resepi Apam Polkadot http://ibugebu81080.blogspot.com/2011/10/resepi
Resepi Apam Polkadot http://ibugebu81080.blogspot.com/2011/10/resepi

 psl apam dot dot tu jek resepi n camne nak buat resepi nie amik kat
psl apam dot dot tu jek resepi n camne nak buat resepi nie amik kat

Apam Dot-Dot
Apam Dot-Dot

Apam Dot-Dot

Advertisement