**himpunan pelbagai resepi: apam polkadot, Mila@rimbun said comelnyer bahan2 tuh mcm buat apam mekar je eks cuma kena dot2 kan warna nyer yer bolehlah try jugak nnt tq yerr july 13, 2011. Hannah sytieh : cutecuppycakes - resepi apam polkadot :), Hai, dah lame kepam entry ni sekarang baru nak kuar kan just share sape rajin boleh la try kan resepi ni. lets go.. Periuktanah: apam polka dot, Yatichedet said salam perkenalan dari saya tak pernah buat dan hari ini cuba buat tapi ada setengah resepi tu tak tunjuk pun bagaiman nak wat dot2 tu.

APAM POLKA DOT
APAM POLKA DOT

Apam Dot Dot
Apam Dot Dot

Resepi Apam Polka Dot
Resepi Apam Polka Dot

Apam Dot Dot
Apam Dot Dot

apam dot dot aka apam polka dot bahan2 3 biji
Apam dot dot aka apam polka dot bahan2 3 biji

Inilah hasilnya adunan apam polkadot sebelum diwarnakan atau
Inilah hasilnya adunan apam polkadot sebelum diwarnakan atau

Resepi Apam Polka Dot

Anjung norry: resepi apam polka dot, Masukkan bahan apam mangkuk mixer pukul kelajuan maxima selama 6 - 8 minit. bahagikan adunan bahagian & titiskan pewarna. http://anjungnorry.blogspot.com/2011/03/resepi-apam-polka-dot.html Hana' family: apam dot dot, Sabo je kenyataan ttm tuh memang lawo dot dot nyer tuh napa buat dor dot lawo jekak hana ni bukan persoalanoksebab kang buat. http://hanamemories.blogspot.com/2010/07/apam-dot-dot.html Apam dot-dot | resepi minggu , Masukkan bahan apam mangkuk mixer pukul kelajuan maxima selama 6 - 8 minit. bahagikan adunan bahagian & titiskan pewarna mengikut. http://resepimingguini.blogspot.com/2011/05/apam-dot-dot.html


TedsWoodworking Plans and Projects

Archives

Woodworking Designs Plans and Projects

Tags

Blogroll

Blog-o-sphere