Kisah.klassikdepan: resepi apam polkadot comel, Assalamualaikum actually dah lama nak buat apam polkadot nie, tengok meriah je kat facebook dan blog kawan-kawan buat apam polkadot comel lote nie hah.. Periuktanah: apam polka dot, Di sana-sini kuih apam polka-dot atau apam dot-dot ni menjadi buah mulut orang kerana kecomelannya dan kesedapannya di sana-sini juga ramai yang jadi. Yuslindhia zamani: apam polkadot, Sumber asal dari lilydvalley @ myresipi (apam comel inti kelapa).aku c&p jer dari hanamemories (apam dot dot).sebab mmg aku follow resepi nihcuma.

Salam kengkawan
Salam kengkawan

 sering yg bertanya quatity & size Apam Dot Dot keluaran kamihehe
sering yg bertanya quatity & size Apam Dot Dot keluaran kamihehe

Resepi Apam Polkadot http://ibugebu81080.blogspot.com/2011/10/resepi
Resepi Apam Polkadot http://ibugebu81080.blogspot.com/2011/10/resepi

 psl apam dot dot tu jek resepi n camne nak buat resepi nie amik kat
psl apam dot dot tu jek resepi n camne nak buat resepi nie amik kat

Isikan adunan ke dlm papercup separuh jer yer
Isikan adunan ke dlm papercup separuh jer yer

yang ni plak aku wat utk mkn sendiri2filling blueberry & coklat
Yang ni plak aku wat utk mkn sendiri2filling blueberry & coklat

Resepi Apam Polkadot http://ibugebu81080.blogspot.com/2011/10/resepi

Hana' family: apam dot dot, Sabo je kenyataan ttm tuh memang lawo dot dot nyer tuh napa buat dor dot lawo jekak hana ni bukan persoalanoksebab kang buat. http://hanamemories.blogspot.com/2010/07/apam-dot-dot.html Resepi apam polka dot - belog izan, Okey malam nie ezan nak share resepi apam polka-dot, nak diikutkan resepi nie sama jew macam resepi korang dok google tue, ikut ezan. http://manismanismasam.blogspot.com/2011/07/resepi-apam-polka-dot.html Hannah sytieh : cutecuppycakes - resepi apam polkadot :), Hai, dah lame kepam entry ni nak kuar share sape rajin la resepi ni. lets .. http://hannahsytieh.blogspot.com/2013/05/cutecuppycakes-resepi-apam-polkadot.html


TedsWoodworking Plans and Projects

Archives

Woodworking Designs Plans and Projects

Tags

Blogroll

Blog-o-sphere