Kisah.klassikdepan: resepi apam polkadot comel, Assalamualaikum actually dah lama nak buat apam polkadot nie, tengok meriah je kat facebook dan blog kawan-kawan buat apam polkadot comel lote nie hah.. Periuktanah: apam polka dot, Yatichedet said salam perkenalan dari saya tak pernah buat dan hari ini cuba buat tapi ada setengah resepi tu tak tunjuk pun bagaiman nak wat dot2 tu. Yuslindhia zamani: apam polkadot, Sumber asal dari lilydvalley @ myresipi (apam comel inti kelapa).aku c&p jer dari hanamemories (apam dot dot).sebab mmg aku follow resepi nihcuma.

APAM POLKA DOT
APAM POLKA DOT

Apam Dot Dot
Apam Dot Dot

Resepi Apam Polka Dot
Resepi Apam Polka Dot

Apam Dot Dot
Apam Dot Dot

apam dot dot aka apam polka dot bahan2 3 biji
Apam dot dot aka apam polka dot bahan2 3 biji

Inilah hasilnya adunan apam polkadot sebelum diwarnakan atau
Inilah hasilnya adunan apam polkadot sebelum diwarnakan atau

Resepi Apam Polka Dot

Hana' family: apam dot dot, Salam petang isnin arini masak sempoi2 jerk ! wat udang goreng asam jerk! resepi leh tgk sblm nih yer! wat apam nih utk minum petang anak2. http://hanamemories.blogspot.com/2010/07/apam-dot-dot.html Apam dot-dot | resepi minggu , Assalamualaikum.hari ni nak tunjukkan apam yg buat malam tadiorang lain dah buat ni ja yg dok terhegeh-hegeh kantapi tak kisahlah . http://resepimingguini.blogspot.com/2011/05/apam-dot-dot.html Hannah sytieh : cutecuppycakes - resepi apam polkadot :), Hai, dah lame kepam entry ni nak kuar share sape rajin la resepi ni. lets .. http://hannahsytieh.blogspot.com/2013/05/cutecuppycakes-resepi-apam-polkadot.html


TedsWoodworking Plans and Projects

Archives

Woodworking Designs Plans and Projects

Tags

Blogroll

Blog-o-sphere