Home » Resepi Apam Dot Dot.html

Resepi Apam Dot Dot.html

Advertisement

**himpunan pelbagai resepi: apam polkadot, Maisya said ye betul, macam resepi apam mekar cuma yg ni ada letak inti dan tak boleh kukus dgn api besar july 13, 2011 at 3:56 pm. Hannah sytieh : cutecuppycakes - resepi apam polkadot :), Hai, dah lame kepam entry ni sekarang baru nak kuar kan just share sape rajin boleh la try kan resepi ni. lets go.. Azie kitchen: apam dot dot apam polkadot, Saya sebenarnya dari dulu tak terlintas nak mencuba membuat apam dot dot aka apam polkadot. orang kata belum terbuka hati walaupun sana sini orang membuat. Sinar kehidupanku**~::: apam polkadot, Kak yatie,masyaallah,mmg cantik sgttt kjadian apam akakcun n comeyy betoimesti kwn2 ank 2 akak teruja n syok dpt apam yg comey nih reply delete. Yuslindhia zamani: apam polkadot, Sumber asal dari lilydvalley @ myresipi (apam comel inti kelapa).aku c&p jer dari hanamemories (apam dot dot).sebab mmg aku follow resepi nihcuma.

Resepi Apam Polkadot Comel Lotte
Resepi Apam Polkadot Comel Lotte

Resepi Apam Polka Dot
Resepi Apam Polka Dot

apam polka dot tanpa ovalette tetap lembut macam apam biasa walaupun
Apam polka dot tanpa ovalette tetap lembut macam apam biasa walaupun

apam polka dot tanpa ovalette tetap lembut macam apam biasa walaupun

Advertisement