Resepi apam polka dot - belog izan, Okey malam nie ezan nak share resepi apam polka-dot, kalau nak diikutkan resepi nie sama jew macam resepi yang korang dok google tue, cuma kalau ikut ezan. Kisah.klassikdepan: resepi apam polkadot comel, Kalau mood rajin datang, semua benda jadi. tapi kalau datang malas tu, hadeehh kalau rajin, bolehla cuba resepi nie yek aku pun tak ingat kat mana aku. Hana' family: apam polkadot, Dah lama teringin nak beramah mesra dgn pengasas resepi ini, idea yang hebat pastinya jadi ikutan memang dah lama tahu apam dot2 ni asal dari blog hana.

Apam Dot Dot
Apam Dot Dot

nn @ resepi apam dot dot
Nn @ resepi apam dot dot

RESEPI APAM POLKADOT
RESEPI APAM POLKADOT

nn @ resepi apam dot dot
Nn @ resepi apam dot dot

Resepi Apam Polka Dot http://ajilbab.com/resepi/resepi-apam-polka-dot
Resepi Apam Polka Dot http://ajilbab.com/resepi/resepi-apam-polka-dot

Apam Dot Dot
Apam Dot Dot

RESEPI APAM POLKADOT

Hana' family: apam dot dot, Salam petang isnin arini masak sempoi2 jerk ! wat udang goreng asam jerk! resepi leh tgk sblm nih yer! wat apam nih utk minum petang anak2. http://hanamemories.blogspot.com/2010/07/apam-dot-dot.html Apam dot-dot | resepi minggu , Masukkan bahan apam mangkuk mixer pukul kelajuan maxima selama 6 - 8 minit. bahagikan adunan bahagian & titiskan pewarna mengikut. http://resepimingguini.blogspot.com/2011/05/apam-dot-dot.html **himpunan pelbagai resepi: apam polkadot, Maisya ye betul, macam resepi apam mekar yg ni letak inti tak kukus dgn api besar july 13, 2011 3:56 pm. http://daridapurmaisya.blogspot.com/2011/07/apam-polkadot.html


TedsWoodworking Plans and Projects

Archives

Woodworking Designs Plans and Projects

Tags

Blogroll

Blog-o-sphere