Home » Resepi Apam Dot Dot.html

Resepi Apam Dot Dot.html

Advertisement

Apam dot-dot | resepi minggu , Assalamualaikum.hari ni nak tunjukkan apam yg saya buat malam tadiorang lain dah lama buat nisaya ja yg baru dok terhegeh-hegeh kantapi tak kisahlah kan. Hannah sytieh : cutecuppycakes - resepi apam polkadot :), Hai, dah lame kepam entry ni sekarang baru nak kuar kan just share sape rajin boleh la try kan resepi ni. lets go.. Azie kitchen: apam dot dot apam polkadot, Saya sebenarnya dari dulu tak terlintas nak mencuba membuat apam dot dot aka apam polkadot. orang kata belum terbuka hati walaupun sana sini orang membuat. Hana' family: apam polkadot, Ermmm kak ilah masih ingt lagi cerita apam dot dot niesekarang ni kak ilah guna resepi apam pelangi yg kak ilah ubai suai utk buat. Yuslindhia zamani: apam polkadot, Sumber asal dari lilydvalley @ myresipi (apam comel inti kelapa).aku c&p jer dari hanamemories (apam dot dot).sebab mmg aku follow resepi nihcuma.

kredit gambar dari fb page saya, jangan lupa LIKE! :)
Kredit gambar dari fb page saya, jangan lupa LIKE! :)

Percubaan pertama membuat apam polkadot ;)
Percubaan pertama membuat apam polkadot ;)

Resepi Kuih Apam Polka Dot
Resepi Kuih Apam Polka Dot

Resepi Kuih Apam Polka Dot

Advertisement