Home » Resepi Apam Dot Dot.html

Resepi Apam Dot Dot.html

Advertisement

Apam dot-dot - arohamizwa.blogspot., Apam dot-dot dah lama berkenan asik dok tgk kat umah mamatiera jer bila dh dpt resepi terus la koi berxperimen. Atasyaleaya: apam polkadot, Apam polkadot hi semua ok jom la kita cekidouts ape resepi apam polkadot nih bahan 2 biji telur 1 cawan gula 1 sudu kecil ovallete 2 sudu esen vanilla. Keluarga & resepi: ^_^: apam dot dot - cikepel.blogspot., Masukkan semua bahan apam ke dalam mangkuk mixer dan pukul kelajuan maxima selama 6 - 8 minit. bahagikan adunan kepada beberapa bahagian & titiskan pewarna mengikut. Azian collections: apam dot dot, Apam dot dot . apabila anak saya berminat maka saya mencari resepi sama dengan ukuran yang dapat membantu. kepada yang ingin mencuba . bolehlah try resepi dari. Sinar kasih khairina: resepi apam dot-dot, Bismillah kata bermula assalamualaikum pembuka bicara mai sini mai hari ni cheq nak bg 1 lg resepi best kat hgpa semuakoi yg sikit masa dulu sgt hot n glemer di.

Sajian Dapur Bonda: APAM POLKADOT
Sajian Dapur Bonda: APAM POLKADOT

Share This: Facebook Twitter Google+ Stumble Digg
Share This: Facebook Twitter Google+ Stumble Digg

Hai, dah lame kepam entry niSekarang baru nak kuar kan Just share
Hai, dah lame kepam entry niSekarang baru nak kuar kan Just share

Hai, dah lame kepam entry niSekarang baru nak kuar kan Just share

Advertisement