Hannah sytieh : cutecuppycakes - resepi apam polkadot :), Hai, dah lame kepam entry ni sekarang baru nak kuar kan just share sape rajin boleh la try kan resepi ni. lets go.. Resepi apam polka dot - belog izan, Okey malam nie ezan nak share resepi apam polka-dot, kalau nak diikutkan resepi nie sama jew macam resepi yang korang dok google tue, cuma kalau ikut ezan. Kisah.klassikdepan: resepi apam polkadot comel, Kalau mood rajin datang, semua benda jadi. tapi kalau datang malas tu, hadeehh kalau rajin, bolehla cuba resepi nie yek aku pun tak ingat kat mana aku.

APAM POLKA DOT
APAM POLKA DOT

Apam Dot Dot
Apam Dot Dot

Resepi Apam Polka Dot
Resepi Apam Polka Dot

Apam Dot Dot
Apam Dot Dot

nn resepi apam dot dot
Nn resepi apam dot dot

dah lama tk buat apam polka dot ni
Dah lama tk buat apam polka dot ni

Resepi Apam Polka Dot

Hana' family: apam dot dot, Salam petang isnin arini masak sempoi2 jerk ! wat udang goreng asam jerk! resepi leh tgk sblm nih yer! wat apam nih utk minum petang anak2. http://hanamemories.blogspot.com/2010/07/apam-dot-dot.html Apam dot-dot | resepi minggu , Masukkan bahan apam mangkuk mixer pukul kelajuan maxima selama 6 - 8 minit. bahagikan adunan bahagian & titiskan pewarna mengikut. http://resepimingguini.blogspot.com/2011/05/apam-dot-dot.html Keluarga & resepi: ^_^: apam dot dot, Kite nak wathuuusadisssni 1st time wat -_-" ** mengadu la kat lalink awat la apam balik nie rasa pahit-pahit manjepehtu lalink kate. http://cikepel.blogspot.com/2011/05/apam-dot-dot.html


TedsWoodworking Plans and Projects

Archives

Woodworking Designs Plans and Projects

Tags

Blogroll

Blog-o-sphere