Hannah sytieh : cutecuppycakes - resepi apam polkadot :), Hai, dah lame kepam entry ni sekarang baru nak kuar kan just share sape rajin boleh la try kan resepi ni. lets go.. Periuktanah: apam polka dot, Yatichedet said salam perkenalan dari saya tak pernah buat dan hari ini cuba buat tapi ada setengah resepi tu tak tunjuk pun bagaiman nak wat dot2 tu. Kisah.klassikdepan: resepi apam polkadot comel, Assalamualaikum actually dah lama nak buat apam polkadot nie, tengok meriah je kat facebook dan blog kawan-kawan buat apam polkadot comel lote nie hah..

Resepi Apam Polka Dot
Resepi Apam Polka Dot

nn resepi apam dot dot
Nn resepi apam dot dot

senang bangat nak buat menda alah ni sedap lembut gebu nyaman
Senang bangat nak buat menda alah ni sedap lembut gebu nyaman

wah,lagi comel dari i punya apam kantak apa,next time i mesti cuba
Wah,lagi comel dari i punya apam kantak apa,next time i mesti cuba

Resepi Apam Polka Dot
Resepi Apam Polka Dot

resepi ni saya olah dari resepi asal dengan menggantikan tepung gandum
Resepi ni saya olah dari resepi asal dengan menggantikan tepung gandum

senang bangat nak buat menda alah ni sedap lembut gebu nyaman

Hana' family: apam dot dot, Salam petang isnin arini masak sempoi2 jerk ! wat udang goreng asam jerk! resepi leh tgk sblm nih yer! wat apam nih utk minum petang anak2. http://hanamemories.blogspot.com/2010/07/apam-dot-dot.html Apam dot-dot | resepi minggu , Assalamualaikum.hari ni nak tunjukkan apam yg buat malam tadiorang lain dah buat ni ja yg dok terhegeh-hegeh kantapi tak kisahlah . http://resepimingguini.blogspot.com/2011/05/apam-dot-dot.html Resepi apam polka dot - belog izan, Okey malam nie ezan nak share resepi apam polka-dot, nak diikutkan resepi nie sama jew macam resepi korang dok google tue, ikut ezan. http://manismanismasam.blogspot.com/2011/07/resepi-apam-polka-dot.html


TedsWoodworking Plans and Projects

Archives

Woodworking Designs Plans and Projects

Tags

Blogroll

Blog-o-sphere