Kek batik aka kek biskut marie | celoteh mj, Citer pasal kek batik wokeh, mj jadi tak tentu arah bila jenguk blog kak has beserta resepi kek batik nya, apa lagi teruja weih nak makan jugak kek nie. Teratak bunda : kek batik biskut marie, Bismillahirrahmanirrahim as salam, setelah seminggu bunda menyepi kerana bunda balik kampung, kali ini bunda nak kongsi resipi kek batik biskut marie.. Dapur sempadan: kek batik biskut marie., Berbalik pada resipi kek batik biskut marie ni. resipi mat ambik dari blog kak ummi kuantan yang comel tu, di sini tapi seperti biasalah mat dah derhakakan sikit.

biskut shortbread choco batik sumber anis adlina bahan utk base biskut
Biskut shortbread choco batik sumber anis adlina bahan utk base biskut

ini gambar aku curi kat google je x sempat nak upload kom. meragam
Ini gambar aku curi kat google je x sempat nak upload kom. meragam

tak penah wat pun kek batik sebelum niehihihinie kiranya1st
Tak penah wat pun kek batik sebelum niehihihinie kiranya1st

 dari segi rupa tak seberapa tp anak2 suka kek batik nimmg sedap
dari segi rupa tak seberapa tp anak2 suka kek batik nimmg sedap

kek batik biskut marie 2
Kek batik biskut marie 2

sudu marjerin(biarkan pd suhu bilik)
Sudu marjerin(biarkan pd suhu bilik)

tak penah wat pun kek batik sebelum niehihihinie kiranya1st

In kitchen : kek batik biskut marie, Mama fieza kakak dah cari resepi ni sedap dah milo ni balik kang nak resepi kakak la esok bagi komen ek. http://jabishahinthekitchen.blogspot.com/2009/08/kek-batik-biskut-marie.html Fiza' cooking: kek batik biskut marie, Kali cuba sedikit kelainan selepas melihat resepi kongsi oleh ahli group masakan fb, melapis biskut mencurahkannya coklat. http://fizalgk.blogspot.com/2013/05/kek-batik-biskut-marie.html Dari dunia dapurku: brownies lapis biskut marie, Salam bersua kembali dah macam suam suam kuku dah blog wani ni apapun betul post draft tunggu kerajinan nak update cuaca. http://galeriduniaku.blogspot.com/2014/04/brownies-lapis-biskut-marie.html


TedsWoodworking Plans and Projects

Archives

Woodworking Designs Plans and Projects

Tags

Blogroll

Blog-o-sphere