Home » Resepi Coklat Chip Famous Amos.html

Resepi Coklat Chip Famous Amos.html

Advertisement

Biskut chocolate chip famous amos ~ :: dapur ct ::, Berbalik pada resipi kali ini, biskut chocolate chip famous amos ct ambil dari blog nad'z cute oven. memang sedap sangat-sangat tak tipu punya, sampai aroma biskut ni. Curlybabe' satisfaction: biskut coklat &, Hello there!!!! i am backtried just now to uploadeh!! dah boleh!!!yippee yabadabedoooo quickly got my images ready and apa lagi upload ler. :: dapur ct ::, Sebaik saja selesai upacara pelancaran tersebut dan sebaik selesai acara menandatangani autograf, terasa seperti beban yang sangat berat terangkat terus dari bahu ct. :::inspirasiku:::: biskut famous amos, Tiada rupa but rasa mmg kelasssssss coklat chip ada di dlm malu2 gitu hihihi tn tanah malas nk mgatur biji2 coklat tu. Cahaya cinta : kek lapis gulung coklat, Agak melampau la kan kalo camtu sekali kihkihkih ni aku bkn nak share resepi tau tapi nak share satu lg mknn sedap yg korang boleh beli dan rasa.

barulah puas makan dn tak der lah dengar berebut2 lagi
Barulah puas makan dn tak der lah dengar berebut2 lagi

Corat Coret Sana Sini
Corat Coret Sana Sini

Sementara tunggu cookies masak! Ismeth sibuk dengan drawingiskandar
Sementara tunggu cookies masak! Ismeth sibuk dengan drawingiskandar

Sementara tunggu cookies masak! Ismeth sibuk dengan drawingiskandar

Advertisement