Home » Resepi Kek Baldu Merah Red Velvet Cake Recipe.html

Resepi Kek Baldu Merah Red Velvet Cake Recipe.html

Advertisement

Life colorful: step step kek baldu merah (red velvet), Kerana hari ini saya akan persembahkan kek baldu merah atau nama omputihnya red velvet cake! like like like.. Hana' family: red velvet cake, Assalamualaikum dan salam sejahtera dah lama teringin nak merasa kek si baldu merah nih bila tengok kengkawan sana sini buat. tapi disebabkan aku. Dapurku sayang: kek velvet kukus (marble/pelangi), 3 hari lepas, dj berangan plak nk buat kek velvet hawflake tapi kan mood melapis tu belum sampai lagilah.malas sungguh rasanyaeh eh silap cakap. Life colorful: step step kek kukus velvet, Aha! ini petanda dah sampai masanya untuk saya buat kek. maka, saya pun mula membelek2 koleksi resepi kek yang saya save dalam pc saya ni. alamak, tetiba. Teratak impian -: :-: moist chocolate cakeresepi 3, Sidratul muntaha berkata bape suhu nak bakarnya kak?! 1 jun 2011 11:22 ptg chik mimi berkata assalam kak,sihat ke cantik kek cekelat tu 1 jun 2011 11.

Ada ker yang menunggu nunggu resepi redvelvet dari dapur saya
Ada ker yang menunggu nunggu resepi redvelvet dari dapur saya

Tempahan Khas Red Velvet Cake @ Kek Baldu Merah
Tempahan Khas Red Velvet Cake @ Kek Baldu Merah

500 x 335 · 92 kB · jpeg, Cheese tengah tu patutnya letak lagi tebal
500 x 335 · 92 kB · jpeg, Cheese tengah tu patutnya letak lagi tebal

500 x 335 · 92 kB · jpeg, Cheese tengah tu patutnya letak lagi tebal

Advertisement