Home » Resepi Kek Lapis Oreo Cheese.html

Resepi Kek Lapis Oreo Cheese.html

Advertisement

Teratak chetam, Dah lama tak share resepi kat teratak chetam. maaf sb banyak yg berlaku sejak bbrp tahun kebelakangan ni. laptop rosak so guna henpon je update status.. Resipi noraini, Resipi : kek buah kukus,kek coklat lembap,kek lapis asam manis (kukus),kek marble dan kek kismis walnut.. Buat aiskrim - youtube, Buat aiskrim - youtube buku resepi. Home sweet home, Nak bagi tau je yeaaini lah pajeri terung, bukan pajeri kari terunghahaa tak pernah puashati kalau beli kat kedai, kuah meladung macam kari jekowh nooo. Resepi @ online, Koleksi resepi chef di serata dunia dan dari majalah.

KEK LAPIS PRUNE, KEK LAPIS ASAM MANIS,
KEK LAPIS PRUNE, KEK LAPIS ASAM MANIS,

Haha No Aji::.
Haha No Aji::.

Kek_lapis
Kek_lapis

Kek_lapis

Advertisement