Heavenly milo & oreo jelly (- milo lapis oreo), By: roz@homekreation makes: 8" square ingredients: 1 packet / 10g jelly powder (agar-agar powder) 750ml water 160g sugar 1 can (400g) evaporated milk. Sinar kehidupanku**~::: kek lapis kukus cream cheese, Wah sedapnyer kalau saya ada alat untuk mengukus mesti saya dah try dah nih. terliur tgk kek tu. :) reply delete. Rozzan blog - rsr, Dah lama tk buat kek lapis. kebetulan ada majlis kecil di rumah abg, so ku kuatkn semangat dan rajinkan tangan utk melapis setelah sekian lama menyepi dari baking.

note : resepi di bawah adalah mengikut versi dan citarasa DJ.
Note : resepi di bawah adalah mengikut versi dan citarasa DJ.

 kek tu. Tapi Chipmunk dah tak larat nak tunggu sampai kek tu sejuk
kek tu. Tapi Chipmunk dah tak larat nak tunggu sampai kek tu sejuk

Kek Lapis Oreo
Kek Lapis Oreo

 kek sangat lembut dan bimbang2 jika kek tidak masak adunan akan mendap
kek sangat lembut dan bimbang2 jika kek tidak masak adunan akan mendap

kek lapis
Kek lapis

Kek Lapis Chocolate Cheese
Kek Lapis Chocolate Cheese

Kek Lapis Oreo

Resepi biskut raya 2014, kuih kek: resepi biskut lapis, Biskut lapis cheese bahanya2 :) 250gm cream cheese(jenama pun) - saye guna tatura 1/2 tin susu pekat manis yg tinggi tu 1 bungkus/paket biskut saltcheese. http://resepibiskut.blogspot.com/2012/08/resepi-biskut-lapis-cheese.html Aku bukan masterchef: resepi 165 : kek coklat kukus lapis, Rasa kek ni tetap sedap walaupon tak segebu che mat buat. http://akubukanmasterchef.blogspot.com/2012/11/resepi-165-kek-coklat-kukus-lapis-cheese.html Dapurku berasap : kek oreo cheese, Resepi kek oreo cheese bahan dasar. 300gm biskut oreo - buang krimnya; 50gm mentega cair( lebihkan) bahan filing:-750 gm keju krim ; 130 gm gula. http://dapurkuberasap.blogspot.com/2010/11/kek-oreo-cheese.html


TedsWoodworking Plans and Projects

Archives

Woodworking Designs Plans and Projects

Tags

Blogroll

Blog-o-sphere