Home » Resepi Kek Lapis Oreo Cheese.html

Resepi Kek Lapis Oreo Cheese.html

Advertisement

Masam manis: kek lapis asam manis kukus bakar, Pada ita kalau nak buat kek lapis ni perlukan kesabaran yang tinggi. mesti memberikan 100% komitmen pada kek itu tanpa meninggalkannya walaupun sesaat hihi. Teratak chetam, Dah lama tak share resepi kat teratak chetam. maaf sb banyak yg berlaku sejak bbrp tahun kebelakangan ni. laptop rosak so guna henpon je update status.. Masam manis: kek lapis kukus cream cheese, Hari ni, ita kongsikan satu lagi resepi kek yang mudah dan cepat aje penyediannya. sesuai untuk nak menjamu tetamu pada musim perayaan ni. rasanya juga sedap dan kek. Aku bukan masterchef: desserts, Desserts / cakes / drinks / bisc uits / kuih resepi 336 : victoria sponge sandwich cake *new* resepi 335 : pandan creme brulee resepi 334 : kek lapis evergreen. Resipi noraini, Resipi : kek buah kukus,kek coklat lembap,kek lapis asam manis (kukus),kek marble dan kek kismis walnut..

kek lapis
Kek lapis

kek lapis prune
Kek lapis prune

WELCOME TO RSR
WELCOME TO RSR

WELCOME TO RSR

Advertisement