Home » Resepi Kek Span Kukus.html

Resepi Kek Span Kukus.html

Advertisement

Masam manis: kek buah kukus, Kek kukus ini tahan lama. proses menyimpannya ialah, balut kek dengan wraping plastik, kertas minyak atau kertas aluminium. simpan di dalam bekas kedap udara.. Kek buah kukus - ::~**sinar kehidupanku**~::, As salamterima kasih ya utk resepi dan tips yg sgt berguna tupuashati betul kali ni dpt mkn kek buah yg sgt sedapcuma bila kenang 4 jam tu mmg seksa. Damai qalbu: apam pisang kukus, Hari ni berkesempatan mengn3kan menu apam pisang kukustertarik dengan apam pisang kukus yang telah naz buat hari tu, gebu dan montok jew.kebetulannya ada. Syawanie' stories: - membuat apam polkadot kukus, Wanie dah lama teringin nak belajar cara-cara buat apam polkadot yang comel ni. baru terjumpa resepi apam polkadot ini dari website http://www.myresipi.com/..

resepi+kek+gula+hangus+kek+span+coklat+SITI+KHADIJAH.JPG
Resepi+kek+gula+hangus+kek+span+coklat+SITI+KHADIJAH.JPG

 ://cintaqasehsuci.blogspot.com/2012/02/resepi-kek-span-pelangi.html
://cintaqasehsuci.blogspot.com/2012/02/resepi-kek-span-pelangi.html

KEK KUKUS TIRAMISU
KEK KUKUS TIRAMISU

KEK KUKUS TIRAMISU

Advertisement