Dapurku sayang: kek velvet ombak beralun (kukus), Dah minum petang ke belum??kalau belum, jom kita minum teh dan makan kek velvet :) kek ni dikukus malam tadi. oleh kerana cara penyediaannya teramat. Sewangi bunga melor: kek mentega kukus, Kek ni buat hari ahad lepas. rasa cam nak makan kek je. tu pasal susah nak kurusteringin nak buat kek evergreen dari blog .alamak lupa la lak blog. Damai qalbu: kek keju kukus, Bicara kak noor said salam rohah,terliur nya akak tengok kek keju kukus tu macam nak sekeping je tapi banyak lah sangat keju nya sampai dua buku kalau.

Hanieliza's Cooking
Hanieliza's Cooking

Resepi Kek Mentega Kukus
Resepi Kek Mentega Kukus

KEK CHIFFON PANDAN ( 2 )
KEK CHIFFON PANDAN ( 2 )

Kek Span Kopi
Kek Span Kopi

Emmmdah selamat hampir separuh
Emmmdah selamat hampir separuh

oleh: rizaida84 Kek Span Coklat
Oleh: rizaida84 Kek Span Coklat

KEK CHIFFON PANDAN ( 2 )

Hasue: love life: resepi kek mentega kukus, Kali ni kek sarawak tak berkaler2 yerhehee sebelum ni dah tayang kek kaler maler . nih kek butter tapi versi kukusamik kau. http://sue-hasue.blogspot.com/2011/01/resepi-kek-mentega-kukus.html Damai qalbu: kek buah kukus, ''sesungguhnya'' memang tak membaking kek buah versi kukus, resepi simpan dicuba sebenarnya. mulakan percubaan . http://rohaisha.blogspot.com/2013/05/kek-buah-kukus.html Sinar kehidupanku**~::: kek pisang kukus, Assalammualaikum salam sejahtera . petang ni kita cuci mata dngn kek pisang kukus yg mudah. ternyata mmng mudah pastinya sedap. mmng suka. http://yatiememories.blogspot.com/2011/02/kek-pisang-kukus.html


TedsWoodworking Plans and Projects

Archives

Woodworking Designs Plans and Projects

Tags

Blogroll

Blog-o-sphere