Home » Resepi Kek Span Kukus.html

Resepi Kek Span Kukus.html

Advertisement

Tenera~: kek minyak kukus, Hari ni saya bercuti. so,pagi tadi sempat la buat kek yang sangat simple. tapi hasilnya memang sedap. gebu je kek ni. resepi kek ni saya dapat dari fb. Sinar kehidupanku**~::: kek pisang kukus, Assalam kak yatiedatang lagihaha nk mkn kek pisang pulakada lagi tak kak?sedapnyanampak gebus jernanti nk pi cari pisang jugalahhehe. ***semanis epal hijau***: kek coklat lembap kukus, Benda coklat yang tersusun tepi kek tu adalah gula2 denimhahaha.bolelah tu ,nak bagi kek tu berhias sikit.. Cute oven, small kitchen: kek coklat mocca kukus, Semasa mengukus, pastikan air tidak menitis di atas kek supaya permukaan kek kekal cantik. cara naz mengelakkan air kukusan merosakkan kek : balut loyang. Dapurku sayang: kek velvet ombak beralun (kukus), Dah minum petang ke belum??kalau belum, jom kita minum teh dan makan kek velvet :) kek ni dikukus malam tadi. oleh kerana cara penyediaannya teramat.

Jom tengok kek span kukus yang saya buat hari ini (kalau kat kampong
Jom tengok kek span kukus yang saya buat hari ini (kalau kat kampong

Resepi Kek Kukus Pelangi http://www.cakechooser.com/1600/resepi-kek
Resepi Kek Kukus Pelangi http://www.cakechooser.com/1600/resepi-kek

 Kukus http://linapg.blogspot.com/2013/05/resepi-kek-buah-kukus.html
Kukus http://linapg.blogspot.com/2013/05/resepi-kek-buah-kukus.html

 Kukus http://linapg.blogspot.com/2013/05/resepi-kek-buah-kukus.html

Advertisement