Home » Resepi Kek Span Kukus.html

Resepi Kek Span Kukus.html

Advertisement

Tenera~: kek minyak kukus, Hari ni saya bercuti. so,pagi tadi sempat la buat kek yang sangat simple. tapi hasilnya memang sedap. gebu je kek ni. resepi kek ni saya dapat dari fb. Resepi masakan mudah: kek pisang kukus, 6. tuang ke dalam loyang dan kukus selama 1 jam atau hingga masak (bergantung pada saiz loyang yang digunakan).. Cute oven, small kitchen: kek coklat mocca kukus, Semasa mengukus, pastikan air tidak menitis di atas kek supaya permukaan kek kekal cantik. cara naz mengelakkan air kukusan merosakkan kek : balut loyang. ***semanis epal hijau***: kek coklat lembap kukus, Resepi kek coklat lembab kukus munira sumber:zefa nurasmara@jemariasmara.blogspot.com bahan-bahannya: bahan a. 1 cawan gula pasir - ibu guna 3/4 cawan sahaja. Dapurku sayang: kek velvet ombak beralun (kukus), Dah minum petang ke belum??kalau belum, jom kita minum teh dan makan kek velvet :) kek ni dikukus malam tadi. oleh kerana cara penyediaannya teramat.

Jom tengok kek span kukus yang saya buat hari ini (kalau kat kampong
Jom tengok kek span kukus yang saya buat hari ini (kalau kat kampong

jom masak, jom makan makan: Kek Kelasi MabukTak Berapa Nak Mabuk:)
Jom masak, jom makan makan: Kek Kelasi MabukTak Berapa Nak Mabuk:)

kek coklat kukus ganache coklat urai badam rm30 1 2kg
Kek coklat kukus ganache coklat urai badam rm30 1 2kg

kek coklat kukus ganache coklat urai badam rm30 1 2kg

Advertisement