Home » Resepi Mee Soto Johor.html

Resepi Mee Soto Johor.html

Advertisement

My kuali: soto johor, Orang johor buat soto johor. ternampak kat rumah cmg semasa one of his open house masa raya, buat kak rose sangat teringin nak makan nampak tayangan. **himpunan pelbagai resepi: laksa johor, Dah lama nak cuba buat laksa johor sebab tak pernah makan tapi resepinya nampak leceh. terjumpa resepi yg agak mudah di fotopages kak anim (http. Resepi kampung: otak-otak (johor), ~*ca*~ said salammaaf yer saya mencelah sekejapresepi nie bukan resepi otak2 johor yea tapi resepi botok-botok yg popular di johor bahru.kalau. Rempah ratus: sambal totok jawa johor, Sambal totok jawa johor dari dapur : zalinah @ rempah ratus bahan-bahan : 50 gm ikan bilis - digoreng garing 3 biji bawang merah* 1 ulas bawang putih*. Kamikakijalan2makan2: nasi lemak wak kentut,kulai, johor, Meh update kisah nasi lemak nama pelik ni. nasi lemak wak kentut…prot prot hehehe. ok takda bunyi. mana dapat nama pun tak pasti..

ASAM PEDAS IKAN PARInampak mengancam tak?
ASAM PEDAS IKAN PARInampak mengancam tak?

Advertisement