Home » Resepi Sate Kajang Haji Samuri.html

Resepi Sate Kajang Haji Samuri.html

Advertisement

Resepi nasi arab mandy ~ koleksi resepi cik bee, Memaparkan berbagai resepi masakan sebagai koleksi resepi peribadi dan untuk dikongsikan kepada umum. terdiri daripada pelbagai nasi, lauk pauk, kuih muih. Alw! b3 baby: resepi bingka roti sedap, Bingka ni mil aku buat masa open house umah aku haitu aku nak buat tak reti, so serahkan pada yang pakar je lah huhhu aku dok google resepi tak jumpa pulak cam. Makan , : sate urat ketin, Geraugebang said [reply to comment] yee kee? nak pi jauh sangat. sup dia awak tak makan ke? mesti sedap tu. ad a urat-urat. sate tu bukan daripada urat kan?. Makan , : mi rebus baidali / haji wahid, Baidali bapak haji wahid, haji wahid bapak pemilik al barakath, kata orang lah, saya tak interview. Life colorful: ikan siakap kukus halia harum , Nampaknya, hujung minggu jelah saya ada masa lebih sikit untuk masak resepi-resepi yang sedap. itu pun kalau tak kena kerja atau outstation. untuk hujung.

Restoran Sate Kajang Hj Samuri Taman Melati
Restoran Sate Kajang Hj Samuri Taman Melati

Resepi Ayam Masak Merah Berempah
Resepi Ayam Masak Merah Berempah

Tulah dia Sate Ayam dari Ayamas, rasa sekali pasti nak lagi *puji
Tulah dia Sate Ayam dari Ayamas, rasa sekali pasti nak lagi *puji

Tulah dia Sate Ayam dari Ayamas, rasa sekali pasti nak lagi *puji

Advertisement