Home » Resepi Sate Kajang Haji Samuri.html

Resepi Sate Kajang Haji Samuri.html

Advertisement

Makan , : mi rebus baidali / haji wahid, Baidali bapak haji wahid, haji wahid bapak pemilik al barakath, kata orang lah, saya tak interview. Alw! b3 baby: resepi bingka roti sedap, Bingka ni mil aku buat masa open house umah aku haitu aku nak buat tak reti, so serahkan pada yang pakar je lah huhhu aku dok google resepi tak jumpa pulak cam. Kuih bakar kemboja | resepi cheff, Bahan bahan. 1 cawan gula ; 1 cawan jus pandan; 2 cawan tepung gandum; 2 1/4 cwan santan pekat; 2 sudu kecil butter; 3 biji telur; 1/2 sudu kecil garam; pewarna hijau. Life colorful: ikan siakap kukus halia harum , Nampaknya, hujung minggu jelah saya ada masa lebih sikit untuk masak resepi-resepi yang sedap. itu pun kalau tak kena kerja atau outstation. untuk hujung. Sweet @nill@: resepi kuih puteri ayu sedap, 29 budak2 comel: zara 札拉 said sangat gebu~ aku udah kelaparan ni rai syg~ uhuks~ july 21, 2009 at 5:42 pm chilabaey's said sedapnye lama tak.

ni gambar tajaan encik GOOGLE jugak)
Ni gambar tajaan encik GOOGLE jugak)

kuah kacang nan hado nama dia
Kuah kacang nan hado nama dia

Restoran Sate Kajang Haji Samuri
Restoran Sate Kajang Haji Samuri

Restoran Sate Kajang Haji Samuri

Advertisement