Home » Resepi Sate Kajang Haji Samuri.html

Resepi Sate Kajang Haji Samuri.html

Advertisement

Dapur omak den, Assalamualaikum perasan tak lately ni cuaca agak panas bahang kan. mummy asyik rasa haus je. jadi pada visitor blog dapur omak den, jangan lupa minum air masak. Makan , : kacang pool haji, Kakngah said [reply to comment] sebelum bersalin aku nak makan kacang pool kt 1 restoran kat rawang yg masuk jln2 cr makan. bila pegi, restoran tu tutup.. Alam sari tanah jauhar: resepi kek red velvet , Kak sari, saya dah buat kek nie guna resepi akak, tapi saya ganti cuka dgn lemon sbb cuka xder kat rumah saya. tapi kak bila saya buat cream cheese meleleh. Sweet @nill@: resepi asam rebus ikan parang, Ngeeee. nak diet la ari ni " i nak jaga badan la" ala korang. jangan la geli2 lak tekak loya2 dengar rai cakap cmni kah2 rai belum. Makan , : sate urat ketin, Geraugebang said [reply to comment] yee kee? nak pi jauh sangat. sup dia awak tak makan ke? mesti sedap tu. ad a urat-urat. sate tu bukan daripada urat kan?.

buah-buahan tempatan dan sate kajang haji samuri
Buah-buahan tempatan dan sate kajang haji samuri

Kelisa Corner @ Majalah Rasa, Sept 2008
Kelisa Corner @ Majalah Rasa, Sept 2008

sate khas senayan kemang
Sate khas senayan kemang

sate khas senayan kemang

Advertisement