Makan , : kacang pool haji, Kakngah said [reply to comment] sebelum bersalin aku nak makan kacang pool kt 1 restoran kat rawang yg masuk jln2 cr makan. bila pegi, restoran tu tutup.. Sweet @nill@: resepi asam rebus ikan parang, Ngeeee. nak diet la ari ni " i nak jaga badan la" ala korang. jangan la geli2 lak tekak loya2 dengar rai cakap cmni kah2 rai belum. Life colorful: ikan siakap kukus halia harum , Nampaknya, hujung minggu jelah saya ada masa lebih sikit untuk masak resepi-resepi yang sedap. itu pun kalau tak kena kerja atau outstation. untuk hujung.

 orang jauh datang cari satay kajang aku akan suggest satay station
orang jauh datang cari satay kajang aku akan suggest satay station

buah-buahan tempatan dan sate kajang haji samuri
Buah-buahan tempatan dan sate kajang haji samuri

Anak-anak saya memang suka makan sate.
Anak-anak saya memang suka makan sate.

Restoran Sate Kajang Haji Samuri
Restoran Sate Kajang Haji Samuri

kuah kacang nan hado nama dia
Kuah kacang nan hado nama dia

Satay Sedap : Rempah Satay diy, Resepi Percuma - Satay D.I.Y
Satay Sedap : Rempah Satay diy, Resepi Percuma - Satay D.I.Y

Anak-anak saya memang suka makan sate.

Jom sate kajang samuri @taman melati - sharing power, Kita bulan syawal , ianya sinonim sate. hari lepas pi beli sate kajang kat taman melati. alamat penuhnya nombor. http://sharinginfoz.blogspot.com/2010/09/jom-sate-kajang-samuri-taman-melati.html Macam macam : teguran ikhlas buat sate kajang hj samuri, Selamat hari jadi ziyyadsy org kajang pun dah bertahun2 tak makan sate samuri neh hehehe biasa org2 kajang tahu kat sate yg beh satu sate willi. http://alwaqiahalmulk.blogspot.com/2012/10/teguran-ikhlas-buat-sate-kajang-hj.html Resepi nasi arab mandy ~ koleksi resepi cik bee, Memaparkan berbagai resepi masakan sebagai koleksi resepi peribadi dikongsikan umum. terdiri daripada pelbagai nasi, lauk pauk, kuih muih. http://resepicikruby.blogspot.com/2013/07/resepi-nasi-arab-mandy.html


TedsWoodworking Plans and Projects

Archives

Woodworking Designs Plans and Projects

Tags

Blogroll

Blog-o-sphere