Home » Resepi Sate Kajang Haji Samuri.html

Resepi Sate Kajang Haji Samuri.html

Advertisement

Alw! b3 baby: resepi bingka roti sedap, Bingka ni mil aku buat masa open house umah aku haitu aku nak buat tak reti, so serahkan pada yang pakar je lah huhhu aku dok google resepi tak jumpa pulak cam. Makan , : mi rebus baidali / haji wahid, Baidali bapak haji wahid, haji wahid bapak pemilik al barakath, kata orang lah, saya tak interview. Makan , : kacang pool haji, Kakngah said [reply to comment] sebelum bersalin aku nak makan kacang pool kt 1 restoran kat rawang yg masuk jln2 cr makan. bila pegi, restoran tu tutup.. Sweet @nill@: resepi asam rebus ikan parang, Ngeeee. nak diet la ari ni " i nak jaga badan la" ala korang. jangan la geli2 lak tekak loya2 dengar rai cakap cmni kah2 rai belum. Life colorful: ikan siakap kukus halia harum , Nampaknya, hujung minggu jelah saya ada masa lebih sikit untuk masak resepi-resepi yang sedap. itu pun kalau tak kena kerja atau outstation. untuk hujung.

Gambar amik kat sini .
Gambar amik kat sini .

Satay Kajang- the Best Marinade
Satay Kajang- the Best Marinade

menu pilihan sate arnab sate rusa memang la mahai skit
Menu pilihan sate arnab sate rusa memang la mahai skit

menu pilihan sate arnab sate rusa memang la mahai skit

Advertisement