Makan , : kacang pool haji, Kakngah said [reply to comment] sebelum bersalin aku nak makan kacang pool kt 1 restoran kat rawang yg masuk jln2 cr makan. bila pegi, restoran tu tutup.. Life colorful: ikan siakap kukus halia harum , Nampaknya, hujung minggu jelah saya ada masa lebih sikit untuk masak resepi-resepi yang sedap. itu pun kalau tak kena kerja atau outstation. untuk hujung. ***semanis epal hijau***: kacang goreng bawang putih, Salam kenal daripada kak noor. thrillon of thanx kerana sudi berkongsi resepi ini. akak tak tahupun selama ini kita boleh buat sendiri kacang goreng bawang.

kuah kacang nan hado nama dia
Kuah kacang nan hado nama dia

Restoran Sate Kajang Haji Samuri
Restoran Sate Kajang Haji Samuri

Menunggu penuh sabar makanan sampai.
Menunggu penuh sabar makanan sampai.

Satay Sedap : Rempah Satay diy, Resepi Percuma - Satay D.I.Y
Satay Sedap : Rempah Satay diy, Resepi Percuma - Satay D.I.Y

buah-buahan tempatan dan sate kajang haji samuri
Buah-buahan tempatan dan sate kajang haji samuri

Anak-anak saya memang suka makan sate.
Anak-anak saya memang suka makan sate.

Menunggu penuh sabar makanan sampai.

My resipi: resepi ♥satay goreng™, Semua gambar resepi disumbangkan myresipi. hakmilik tuan punya asal myresipi. http://www.myresipi.com/top/detail/5463 Dapur mamasya: sate mudah dgn kuah kacang santan, Tp versi sate gorengpun sedap .kena pula dg kuah kacang yg enak.mama suka kuah kacang yg rasa manis2 sikit kacang tak terlalu hancur dlm kuah. http://dapur-mamasya.blogspot.com/2012/09/sate-mudah-versi-goreng-vs-bakar-kuah.html Nasi minyak terengganu | resepi cheff, Resepi : nasi minyak terengganu bahan-bahan : 1 sudu bawang mesin; 2 sudu butter cup; 1 biji bawang besar potong mayang; 1/2 tin susu cair ; 3cm halia ketuk. http://www.resepicheff.blogspot.com/2013/04/nasi-minyak-terengganu.html


TedsWoodworking Plans and Projects

Archives

Woodworking Designs Plans and Projects

Tags

Blogroll

Blog-o-sphere