Home » Resepi Sup Daging.html

Resepi Sup Daging.html

Advertisement

Belog emak-emak: resepi: stew daging, Assalammualaikum. ini resepi pertama mumy nak share kat blog nisudi-sudikanlah mencuba yerramai gak kawan-kawan kat fb yang minta resepiso. Nyawaku: resepi kebab ayam daging, Kebab tu adalah dlm 5kepingpotong2 dah 1o kepinghahahahajimat2 resepi kebab ayam/daging bahan inti: dadu bwg besar dadu buah tamato daging/ayam tu. Sinar kehidupanku**~::: murtabak daging, Mas pun buat murtabak semalam tapi guna roti paratha, tak pandai buat kulit la, mas copy resepi kulit murtabak tau, reply delete. Dari dapur maklong: daging, Assalamualaikum semua tengahari ni korang masak apa ya? maklong pagi2 dah masuk dapur keluarkan daging yang anak maklong beli 2 hari lepas daging. Resepi nennie khuzaifah: dalca daging, Dah lama tak masak dalca so hari ni saya masak nasi tomato bersama dalca dan ayam goreng berempah . dalca yang sedap dimakan dengan nasi minyak/tomato.

Sup Bebola Ikan Simple
Sup Bebola Ikan Simple

Advertisement