Home » Resepi Sup Daging.html

Resepi Sup Daging.html

Advertisement

Azie kitchen: kuah kacang daging, Kuah kacang ini disediakan nana untuk majlis meraikan kawan kawannya yang datang beraya di rumah. saya memang sangat puashati dengan resepi ini dan insya. Dapur mamasya: nasi arab hadramaut, Salam mamasyatd dah sent commenttetiba pc hang pulakhuhusabo jehaishmmg special nasi arab mamasya nilagi pula belajar dari pak arab. Diary ummi hafiey: nasi bukhari daging, Godek2 resepi ni kat tenet, ade yang panggil nasi daging (if guna daging la kan) jumpa resepi kat page mamairis, lebih kurang jugak resepinya. Dapurku sayang: nasi goreng daging - updated, Sambung balikhehe. nasi goreng daging ni mmg best tau. ramuannya pun ringkas jer. cuma, yg lecehnya, daging tu kena rebus bersama garam hingga empuk. Delima zamrud: nasi briyani daging , Ari nie aku nk kongsi sama korang resepi n cara2 nk buat nasi briyani daging tetiba aku nk masak asi nie kalau korang nk tau, masa aku dok pi godek you tube.

Resepi Bihun Sup http://www.kakinakl.com/2011/01/resepi-sup-bihun
Resepi Bihun Sup http://www.kakinakl.com/2011/01/resepi-sup-bihun

Advertisement