Home » Resepi Sup Tulang Merah Singapore.html

Resepi Sup Tulang Merah Singapore.html

Advertisement

Periuktanah: tulang merah singapore, Boleh dikatakan, sup tulang merah ni adalah antara resepi cubaan k.an yang wajib diulang buat kerana kesedapannya dan digemari seluruh ahli keluarga.. Resepi ♥bone steak ( tulang merah)â, Bone steak atau sup tulang merah,masakan yg fofuler di s'pureenak di mkn bersama roti putih atau roti perancis dan jugak nasi. resipi atas permintaan tatai. Sup tulang merah singapore ~ favourite recipes, Kita selalu mendengar artis2 dan orang2 kita sanggup ke singapura untuk menikmati sup tulang merah singapura,makanan yang agak popular disana dewasa ini. Potret kasih, Assalamualaikum… setelah bertahun tak update blog ni…. tetiba rindu pulak nak update… tapi kita ni actually bukan lah terror bebeno memasak… kalau masak pun. Dari dunia dapurku, Salam semua salam maal hijrah 1436 buat semua besar maknanya hijrah buat kita semoga penghijrahan kali ini lebih bermakna bukan sahaja buat diri kita tetapi.

 that is how Singaporeans eat their bread with the sup tulang merah
that is how Singaporeans eat their bread with the sup tulang merah

Taste Buds
Taste Buds

SUP TULANG MERAH a.k.a BONE STEAK
SUP TULANG MERAH a.k.a BONE STEAK

SUP TULANG MERAH a.k.a BONE STEAK

Advertisement